Campanie împotriva violenței derulată de Asociația Tineri pentru Comunitate

Asociația Tineri pentru Comunitate (ATC) desfășoară, în perioada august – noiembrie, campania „Îndrăznește să zâmbești fără să lovești”. Obiectivul principal este reducerea fenomenului violenței în rândul tinerilor, prin promovarea unui comportament social adecvat. Grupul țintă este reprezentat de elevii din mediul rural cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani. Sunt implicate Școala Gimnazială Josenii Bârgăului, Școala Gimnazială Uriu, Liceul Tehnologic Maieru, Liceul Tehnologic Telciu și Liceul Solomon Haliță Sângeorz-Băi.
Se va realiza un workshop pentru consilierii implicați în proiect referitor la importanța informării corecte a tinerilor despre diminuarea conflictelor și a violenței. Lucrătorii pentru tineret și consilierii școlari se vor ocupa de activități nonformale de educație, se vor organiza și ateliere unde vor rula clipuri video cu modalități eficiente de rezolvare a conflictelor, comportamente prosociale și testimoniale ale voluntarilor cu privire la importanța voluntariatului.
Campania este realizată în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bistrița-Năsăud. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Bistrita-Năsăud. Bugetul total este de 2.800 de lei, din care 300 de lei reprezintă contribuția proprie.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook

Bistrița – oglinda orașului cultural

Bistrița, oglinda orașului cultural este un proiect susținut de Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița și care are ca scop promovarea obiectivelor turistice din municipiul Bistrița cu ajutorul artei fotografice.  Proiectul implică în primul rând tinerii, care vor participa la mai multe ateliere de lucru unde vor învăța să manipuleze un dispozitiv foto. În urma acestor

Citește

OUTDOOR E MAI COOL

Proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2021 PROGRAM-ACHIZITII-OUTDOOR-E-MAI-COOL.pdf

Citește

Aleg să decid EU

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita in parteneriat cu Liceul Ion Caian Romanul si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bistrita-Nasaud au implementat, in perioada septembrie 2020 – martie 2021, Proiectul “Aleg sa decid EU”, finantat de catre Comisia Europeana prin intermediul programului Erasmus+. Proiectul a beneficiat de o finantare in valoare de 5232 euro,

Citește