Prietenie româno-poloneză

Prietenie Româno – Poloneză

Proiect cofinanțat din bugetul local al Municipiului Bistrița pe anul 2015

Scopul principal al proiectului este de a consolida relațiile de cooperare dintre orașele înfrățite Bistrița și Zielona Gora, prin activități în domeniul tineret. Astfel, organizațiile partenere, Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița și Fundația Europeană pentru Educație și Cultură, au implementat în perioada 15 aprilie-15 noiembrie 2015, proiectul “Prietenie româno-poloneză”, printr-un număr de activități care au avut scopul de a promova cultura, tradițiile și gastronomia locală, istoria națională, limba și stilul de viață, atât din România, precum și din Polonia. Participanții la proiect au fost 10 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, de origine română și poloneză, și două coordonatoare de grup, Hangea Cristina și Antonina Pauch

Mai multe informații pot fi găasite pe site-ul proiectului: http://bistrita-zielonagora.ro/?lang=ro

WP_20150923_016 DSC_0196 DSC_0222 WP_20150922_12_44_35_Pro 3 6 7

Tineri pentru Comunitate Bistrita

KIDS IN MOTION – Un proiect inedit

KIDS IN MOTION este organizat și implementat de Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița, în parteneriat cu MiniMotion, Artless și Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, in perioada noiembrie-decembrie 2019. Este finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. În cadrul atelierelor derulate, 20 de elevi cu vârste între 9 și 11 ani vor învăța