Educație pentru toți copiii în mediul online

Proiect finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow în perioada aprilie-iunie 2020.

În cadrul proiectului, voluntarii Asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița oferă sprijin la teme prin intermediul platformelor online sau prin telefon pentru elevii Școlii Gimnaziale Budacu de Sus și nu numai, organizează săptămânal ateliere de engleză, creație, stil de viață sănătos, consiliere psihopedagogică prin intermediulul site-ului și a paginii de facebook. În plus, realizăm materiale cu infomații corecte și verificate despre virusul COVID-19 explicate pe înțelesul copiilor și al tinerilor.

Considerăm că este important ca educația să continue de acasă și să se desfășoară într-un mod cât mai eficient, creativ și plăcut.

“Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplicat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.”

Atelier creație

Atelier limba engleză

Atelier stil de viață sănătos

Informare COVID-19